Fysiotherapie Holtenbroek Zwolle

Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle is een praktijk voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie bij voetklachten, fysiotherapie bij schouderklachten, psychosomatische fysiotherapie.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor fysiotherapie (KNGF), en de Nederlandse vereniging voor manuele therapie (NVMT).

Onze locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
 
Alle fysiotherapeuten van Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle zijn big-geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het Keurmerk. Ze worden continu bijgeschoold in zowel verplichte als vrijwillige na- en bijscholing om hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent voor u, dat u geen onnodige administratie krijgt, maar dat we rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren.

 
Het laatste nieuws Meer nieuws

Volg ons ook via facebook & twitter

  • Het is slikken of stikken, vinden veel fysiotherapeuten. “De zorgverzekeraars bepalen hoeveel behandelingen je mag leveren en voor wie. Alles wordt langs dezelfde meetlat gelegd” #fysiotherapie #holtenbroek #fysiotherapieholtenbroek

    facebook 8 dagen geleden Lees meer
  • Presentatie Otago door onze collega’s Ellen Postmus en Michael Timmer Voor de poh's (Paktijkondersteuner Huisartsenzorg) en buurtzorg en thuiszorg. #valpreventie #fysiotherapie #zwolle #holtenbroek #otago https://fysiotherapieholtenbroek.nl/specialismen/otago-valpreventie

    facebook 8 dagen geleden Lees meer
Ontmoet ons team Bekijk alle medewerkers
Menu