Welkom bij de website van Fysiotherapie Holtenbroek

Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle is een praktijk voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie bij voetklachten, fysiotherapie bij schouderklachten, psychosomatische fysiotherapie.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor fysiotherapie (KNGF), en de Nederlandse vereniging voor manuele therapie (NVMT).

Onze locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
 
Alle fysiotherapeuten van Fysiotherapie Holtenbroek zijn big-geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het Keurmerk. Ze worden continu bijgeschoold in zowel verplichte als vrijwillige na- en bijscholing om hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent voor u, dat u geen onnodige administratie krijgt, maar dat we rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren.

 

Het laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons ook via facebook & twitter

  • Sponsoring FTO tennisteam. Nieuwe kleding, ziet er goed uit! #fysiotherapieholtenbroek.nl

    facebook 8 dagen geleden Lees meer
  • Onze collega Marianne Verhage heeft afgelopen vrijdag een workshop gegeven voor huisartsen en specialisten over psychosomatische fysiotherapie. Dit was erg leuk en leerzaam! #psychosomatischefysiotherapie #netwerkpsychosomatiekzwolle #fysiotherapieholtenbroek https://fysiotherapieholtenbroek.nl/specialismen/psychosomatische-fysiotherapie

    facebook 16 dagen geleden Lees meer

Ontmoet ons team

Bekijk alle medewerkers

Menu