Welkom bij de website van Fysiotherapie Holtenbroek Zwolle

Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle is een praktijk voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie bij voetklachten, fysiotherapie bij schouderklachten, psychosomatische fysiotherapie.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor fysiotherapie (KNGF), en de Nederlandse vereniging voor manuele therapie (NVMT).

Onze locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
 
Alle fysiotherapeuten van Fysiotherapie Holtenbroek zijn big-geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het Keurmerk. Ze worden continu bijgeschoold in zowel verplichte als vrijwillige na- en bijscholing om hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent voor u, dat u geen onnodige administratie krijgt, maar dat we rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren.

 

Het laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons ook via facebook & twitter

  • Wij zijn klaar voor de nieuwe privacywet, u kunt er zeker van zijn dat al uw gegevens bij ons volgens de huidige wetgeving correct en veilig wordt verwerkt!👍🏻 #privacy #patientgegevens #fysiotherapie #holtenbroek #zwolle

    facebook 2 dagen geleden Lees meer
  • Last van hooikoorts? Kom je dan laten tapen bij Fysiotherapie Holtenbroek! Naast medicatie wordt deze aanpak ook steeds bekender. Door medical tape vindt er een verbetering van doorbloeding en stofwisseling plaats in het longgebied. #medicaltape #hooikoorts #fysiotherapieholtenbroek

    facebook 11 dagen geleden Lees meer

Ontmoet ons team

Bekijk alle medewerkers

Menu