Welkom bij de website van Fysiotherapie Holtenbroek Zwolle

Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle is een praktijk voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie bij voetklachten, fysiotherapie bij schouderklachten, psychosomatische fysiotherapie.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor fysiotherapie (KNGF), en de Nederlandse vereniging voor manuele therapie (NVMT).

Onze locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
 
Alle fysiotherapeuten van Fysiotherapie Holtenbroek zijn big-geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het Keurmerk. Ze worden continu bijgeschoold in zowel verplichte als vrijwillige na- en bijscholing om hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent voor u, dat u geen onnodige administratie krijgt, maar dat we rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren.

 

Het laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons ook via facebook & twitter

  • Samenwerkende fysiotherapiepraktijken in Zwolle hebben gemeenschappelijk de incompanycursus Otago valpreventie gevolgd. Onze therapeuten Michael Timmer en Ellen Postmus zijn nu erkend Otago instructeur. Gefeliciteerd! #fysiotherapie #geriatrie #fysiotherapieholtenbroek #de dobbe #fysiomobilae #zonnehuis #fysio-zwolle zuid

    facebook 47 dagen geleden Lees meer
  • Onze collega Margriet Wijma gaf de lezing 'Op goede voet' in Wapenveld bij de orthopedisch schoenmaker. De artsen, assistentes en reumaverpleegkundigen waren erg geïnteresseerd. Zij hebben ervaren dat goed gebruik van tenen een groot verschil kan maken in stevig staan en lekker lopen. Het was een geslaagde 'onderneming'!

    facebook 49 dagen geleden Lees meer

Ontmoet ons team

Bekijk alle medewerkers

Menu