Welkom bij de website van Fysiotherapie Holtenbroek Zwolle

Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle is een praktijk voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie bij voetklachten, fysiotherapie bij schouderklachten, psychosomatische fysiotherapie.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor fysiotherapie (KNGF), en de Nederlandse vereniging voor manuele therapie (NVMT).

Onze locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
 
Alle fysiotherapeuten van Fysiotherapie Holtenbroek zijn big-geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het Keurmerk. Ze worden continu bijgeschoold in zowel verplichte als vrijwillige na- en bijscholing om hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent voor u, dat u geen onnodige administratie krijgt, maar dat we rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren.

 

Het laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons ook via facebook & twitter

  • Wordt jij onze nieuwe collega geriatrie fysiotherapeut? Samen met Fysiomobilae Fysiotherapie zijn we op zoek naar een geriatrie fysiotherapeut! #vacature #fysiotherapie #geriatrie #fysiotherapieholtenbroek

    facebook 17 dagen geleden Lees meer
  • Wij zijn klaar voor de nieuwe privacywet, u kunt er zeker van zijn dat al uw gegevens bij ons volgens de huidige wetgeving correct en veilig wordt verwerkt!👍🏻 #privacy #patientgegevens #fysiotherapie #holtenbroek #zwolle

    facebook 29 dagen geleden Lees meer

Ontmoet ons team

Bekijk alle medewerkers

Menu