Fysiotherapie Holtenbroek Zwolle

Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle is een praktijk voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie bij voetklachten, fysiotherapie bij schouderklachten, psychosomatische fysiotherapie.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor fysiotherapie (KNGF), en de Nederlandse vereniging voor manuele therapie (NVMT).

Onze locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
 
Alle fysiotherapeuten van Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle zijn big-geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het Keurmerk. Ze worden continu bijgeschoold in zowel verplichte als vrijwillige na- en bijscholing om hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent voor u, dat u geen onnodige administratie krijgt, maar dat we rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren.

 
Het laatste nieuws Meer nieuws

Volg ons ook via facebook & twitter

  • Als fysio in Zwolle werken we volgens de principes van manuele therapie en sportfysiotherapie. Dit betekent dat we eerst uw beperkingen en/of blokkeringen opheffen en daarna actief met u aan de slag gaan om uw functies weer op te bouwen en te trainen. Samen met de persoonlijke voorlichting die wij u geven, zorgen we ervoor dat u optimaal zelfstandig en zelfredzaam wordt. Hierdoor heeft u minder kans dat de klachten terugkomen en dat u afhankelijk blijft van de fysio. https://fysiotherapieholtenbroek.nl/fysio-zwolle

    facebook 2 dagen geleden Lees meer
  • Fysiotherapie in Zwolle? Voor goede fysiotherapie in Zwolle gaat u naar Holtenbroek, ook als u in een van de andere wijken (bijvoorbeeld Aa-landen, Dieze, Assendorp, Centrum, Westenholte of Stadshagen) woont. Fysiotherapie Holtenbroek is een deskundige Zwolse praktijk met veel voorzieningen. Wij hebben, verdeeld over 3 locaties in Zwolle, uitstekende voorzieningen voor individuele fysiotherapie en groepstraining. Zo beschikken wij over een ruime oefenzaal en moderne apparatuur. Alle locaties zijn goed bereikbaar en hebben voldoende parkeerplaatsen. https://fysiotherapieholtenbroek.nl/fysiotherapie-zwolle

    facebook 13 dagen geleden Lees meer
Ontmoet ons team Bekijk alle medewerkers
Menu