Fysiotherapie Holtenbroek Zwolle

Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle is een fysiotherapiepraktijk met 3 locaties in Zwolle. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer, auto en fiets. Er zijn altijd voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Fysiotherapie Holtenbroek Zwolle gaat voor topkwaliteit en de beste zorg.
Wij werken met fysiotherapeuten met allen een eigen specialisatie: o.a. manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, geriatrie fysiotherapie en fysiotherapie bij voetklachten. 

Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke, effectieve en efficiënte behandeling volgens de laatste wetenschappelijke inzichten (Evidence Based).
Alle fysiotherapeuten van Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle zijn big-geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het Keurmerk. Ze worden continu bijgeschoold in zowel verplichte als vrijwillige na- en bijscholing om hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent voor u, dat u geen onnodige administratie krijgt, maar dat we rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren.

 
Het laatste nieuws Meer nieuws

Volg ons ook via facebook & twitter

Ontmoet ons team Bekijk alle medewerkers
Menu