Welkom bij de website van Fysiotherapie Holtenbroek

Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle is een praktijk voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie bij voetklachten, fysiotherapie bij schouderklachten, psychosomatische fysiotherapie.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor fysiotherapie (KNGF), en de Nederlandse vereniging voor manuele therapie (NVMT).

Onze locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
 
Alle fysiotherapeuten van Fysiotherapie Holtenbroek zijn big-geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het Keurmerk. Ze worden continu bijgeschoold in zowel verplichte als vrijwillige na- en bijscholing om hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent voor u, dat u geen onnodige administratie krijgt, maar dat we rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren.

 

Het laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons ook via facebook & twitter

  • De interne audit is weer behaald! Op naar nog meer kwaliteit in het nieuwe jaar!

    facebook 3 dagen geleden Lees meer
  • Voetonderzoek op Sumba / Indonesie. De afgelopen maand is Margriet Wijma op Sumba geweest om te kijken wat voeten doen wanneer ze nooit schoenen aan gehad hebben. Ze heeft metingen uitgevoerd bij 80 personen en werd bij gestaan door lokale 'assistenten". De jongste van het team was de kippendrager. De metingen werden uitgevoerd in verschillende kampongs waar zich meerdere mensen hadden verzameld. Kopje koffie erbij, soms een lunch en als eindgeschenk een kip. Touwtje om de poten, beest onder de arm en s avonds in de rijst. #voetonderzoek #Indonesie #blotevoeten #fysiotherapie #holtenbroek https://fysiotherapieholtenbroek.nl/specialismen/fysiotherapie-en-voetklachten

    facebook 44 dagen geleden Lees meer

Ontmoet ons team

Bekijk alle medewerkers

Menu