Heeft u een vraag?

Stel uw vraag direct aan één van onze medewerkers.

Live chat starten

Fysiotherapie Holtenbroek Zwolle

Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle is een praktijk voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie bij voetklachten, fysiotherapie bij schouderklachten, psychosomatische fysiotherapie.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor fysiotherapie (KNGF), en de Nederlandse vereniging voor manuele therapie (NVMT).

Onze locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
 
Alle fysiotherapeuten van Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle zijn big-geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het Keurmerk. Ze worden continu bijgeschoold in zowel verplichte als vrijwillige na- en bijscholing om hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent voor u, dat u geen onnodige administratie krijgt, maar dat we rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren.

 
Het laatste nieuws Meer nieuws

Volg ons ook via facebook & twitter

  • Last van hooikoorts? Kom je dan laten tapen bij Fysiotherapie Holtenbroek! Naast medicatie wordt deze aanpak ook steeds bekender. Door medical tape vindt er een verbetering van doorbloeding en stofwisseling plaats in het longgebied. https://fysiotherapieholtenbroek.nl/nieuws/last-van-hooikoorts

    facebook 4 dagen geleden Lees meer
  • Voor de komende twee jaar kledingsponsor van het volleybalteam VC Zwolle heren 2!! #fysiotherapieholtenbroek #sponsor #vczwolle #heren2

    facebook 35 dagen geleden Lees meer
Ontmoet ons team Bekijk alle medewerkers
Menu