Welkom bij de website van Fysiotherapie Holtenbroek Zwolle

Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle is een praktijk voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie bij voetklachten, fysiotherapie bij schouderklachten, psychosomatische fysiotherapie.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor fysiotherapie (KNGF), en de Nederlandse vereniging voor manuele therapie (NVMT).

Onze locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
 
Alle fysiotherapeuten van Fysiotherapie Holtenbroek zijn big-geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het Keurmerk. Ze worden continu bijgeschoold in zowel verplichte als vrijwillige na- en bijscholing om hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent voor u, dat u geen onnodige administratie krijgt, maar dat we rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren.

 

Het laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons ook via facebook & twitter

  • Vandaag is de diabetes challenge weer van start gegaan wandelen in samenwerking met Bolle bieste, Huisartsen Holtenbroek, Holtenzorg en Fysiotherapie Holtenbroek! #wandelen #gezondheid #fysiotherapie #holtenbroek #huisartsen #diabetes #loopjefit

    facebook 8 dagen geleden Lees meer
  • Dit is Michael Timmer! Sommigen van jullie zullen hem al eens in de praktijk gezien hebben. Michael is onze waarnemer. Hij zal de komende tijd op vrijdag werken (waarneming Hans Beverwijk) en in de zomervakantie zal hij vele behandelingen overnemen wanneer collega's op vakantie zijn. Veel succes en plezier binnen Fysiotherapie Holtenbroek Michael. #waarnemer #collega #fysiotherapie #holtenbroek

    facebook 10 dagen geleden Lees meer

Ontmoet ons team

Bekijk alle medewerkers

Menu