Warning: file_put_contents(fb.xml): failed to open stream: Permission denied in /home/fysiot01/domains/fysiotherapieholtenbroek.nl/system/libraries/social.php on line 302
Home | Fysiotherapie Holtenbroek Zwolle
Live chat offline

Op dit moment zijn wij niet via de chat bereikbaar. Voor vragen kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie Holtenbroek Zwolle

Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle is een praktijk voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie bij voetklachten, fysiotherapie bij schouderklachten, psychosomatische fysiotherapie.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor fysiotherapie (KNGF), en de Nederlandse vereniging voor manuele therapie (NVMT).

Onze locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
 
Alle fysiotherapeuten van Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle zijn big-geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het Keurmerk. Ze worden continu bijgeschoold in zowel verplichte als vrijwillige na- en bijscholing om hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent voor u, dat u geen onnodige administratie krijgt, maar dat we rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren.

 
Het laatste nieuws Meer nieuws

Volg ons ook via facebook & twitter

  • Ik ben Nancy Flores. Sinds 2003 woon ik Nederland. Ik kom oorspronkelijk uit de Filipijnen waar ik ook als fysiotherapeut in de hoofdstad Manilla ben afgestudeerd. In 2008 heb ik mijn diploma voor algemeen fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam behaald. Na het volgen van de drie-jarige modulaire opleiding geriatrie fysiotherapie in 2014 mocht ik als geregistreerd geriatrie fysiotherapeut aan de slag gaan. Daarna ben ik nog verder gaan studeren en heb de Master Geriatrie opleiding in 2017 afgerond. Naast mijn drie dagen per week dat ik in Ommen werk, werk ik sinds kort één dag in de week in deze praktijk. Als geriatriefysiotherapeut behandel ik met name kwetsbare ouderen, ouderen die het risico lopen tot deze kwetsbare groep te gaan behoren en ouderen met chronische of langdurige aandoeningen waarbij het doel van de behandeling vooral gericht is op het behoud en/of herstel van functies en participatie, op zelfredzaamheid en kwaliteit van leven. Vanwege de complexe gezondheidsproblematiek van deze doelgroep is er vaak een multidisciplinaire aanpak voor nodig. Uit ervaring heb ik geleerd dat naast de eigen betrokkenheid van de cliënt, familie of mantelzorger, een goede afstemming en samenwerking met andere disciplines erg belangrijk is om de optimale behandeldoelen bij deze doelgroep te kunnen realiseren. Tevens ben ik gespecialiseerd in valpreventie voor ouderen. Hiervoor heb ik speciale trainingen gevolgd om erkende valpreventieprogramma’s (In Balans, Otago Oefenprogramma) aan ouderen te kunnen aanbieden. https://fysiotherapieholtenbroek.nl/team/nancy-flores #fysiotherapie #holtenbroek #geriatrie #ouderen

    facebook 0 dagen geleden Lees meer
  • Vandaag is de site online gegaan van Platform Fysiotherapie Zwolle. Dit is een samenwerkingsverband van een aantal gelijkgestemde eerstelijns fysiotherapiepraktijken in Zwolle die onderling samenwerken om de beste zorg in de wijk te kunnen realiseren. #fysiotherapie #holtenbroek #zwolle #bestezorg https://platformfysiotherapiezwolle.nl https://fysiotherapieholtenbroek.nl/home

    facebook 8 dagen geleden Lees meer
Ontmoet ons team Bekijk alle medewerkers
Menu