Fysiotherapie Holtenbroek Zwolle

Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle is een praktijk voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie bij voetklachten, fysiotherapie bij schouderklachten, psychosomatische fysiotherapie.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor fysiotherapie (KNGF), en de Nederlandse vereniging voor manuele therapie (NVMT).

Onze locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
 
Alle fysiotherapeuten van Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle zijn big-geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het Keurmerk. Ze worden continu bijgeschoold in zowel verplichte als vrijwillige na- en bijscholing om hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent voor u, dat u geen onnodige administratie krijgt, maar dat we rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren.

 
Het laatste nieuws Meer nieuws

Volg ons ook via facebook & twitter

  • Even een rondje door de praktijk tijdens ons overleg van vanmiddag! #fysiotherapie #overleg #Zwolle #Holtenbroek #rondjepraktijk

    facebook 1 dagen geleden Lees meer
  • Wilt u overstappen naar een andere verzekering? Hier een overzicht van de beste (aanvullende) polissen voor fysiotherapeutische zorg. #fysiotherapie #vergoeding #fysiotherapieholtenbroek

    facebook 19 dagen geleden Lees meer
Ontmoet ons team Bekijk alle medewerkers
Menu