Medische fitness

Naar overzicht

Medische fitness

Onder begeleiding van een fysiotherapeut wordt er een aantal keren per week een uur gesport. Dit gebeurt in groepen tot maximaal tien deelnemers. De training sluit aan bij uw persoonlijke eisen en houdt rekenschap met eventueel aanwezige beperkingen. Zo kan het voorkomen dat de één meer aan de algemene conditie wil werken terwijl de ander meer aan zijn of haar kracht wil werken. Voor aanvang van de training vindt er een intake plaats waarbij de fysiotherapeut een inzicht krijgt betreffende uw algehele conditie, lenigheid en kracht van de belangrijkste spiergroepen. Gedurende de training kunt u dan aan uw tekortkomingen werken.

Voor wie: iedereen die niet bij een reguliere sportvereniging terecht kan om medische redenen of de training om medische redenen wil vervolgen na een individuele behandelperiode.

Ivm het Coronavirus tijdelijk te volgen via facebook:
 http://m.facebook.com/fysiotherapieholtenbroek/?locale2=nl_NL

 

Trainingstijden

De trainingen vinden momenteel plaats op de volgende tijden:
Maandag:
Dinsdag:
17.30 - 18.30
18.00 - 19.00
Woensdag:
 
10.00 - 11.00
15.30 - 16.30
Donderdag:
 
13.00 - 14.00
 
Vrijdag: 10.00 - 11.00

Meer informatie

De kosten zijn 35 Euro per maand plus de éénmalige kosten van de intake van 25 euro.

Om aan de behoefte van sommige deelnemers te voldoen, is het tevens mogelijk om 2x per week te trainen. De kosten bedragen dan 40,00 Euro per maand. Dit is 1x met begeleiding en 1x zonder begeleiding. (Zonder begeleiding kan op verschillende momenten in de week. Vraag uw fysiotherapeut naar de mogelijkheden). 
U kunt ook 2x per week trainen onder begeleiding. De kosten bedragen dan  47,50 Euro per maand. 

Inschrijven kan middels het contactformulier, vergeet niet uw voorkeurstijden etc te vermelden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de balie van onze praktijk, waar u ook een folder af kunt halen over de medische fitness.
 

Specialisten

Menu