Medisch fitness

Wat is de specialisatie Medisch fitness?

Onder begeleiding van een fysiotherapeut wordt er een aantal keren per week een uur gesport. Dit gebeurt in groepen tot maximaal tien deelnemers. De training sluit aan bij uw persoonlijke eisen en houdt rekenschap met eventueel aanwezige beperkingen.

Wanneer Medisch fitness?

De trainingen vinden momenteel plaats op de volgende tijden:

Maandag:
Dinsdag:
17.30 – 18.30
18.00 – 19.00
Woensdag: 10.00 – 11.00
15.30 – 16.30
Donderdag: 13.00 – 14.00
Vrijdag: 10.00 – 11.00

De behandeling

De training sluit aan bij uw persoonlijke eisen en houdt rekenschap met eventueel aanwezige beperkingen. Zo kan het voorkomen dat de één meer aan de algemene conditie wil werken terwijl de ander meer aan zijn of haar kracht wil werken. Voor aanvang van de training vindt er een intake plaats waarbij de fysiotherapeut een inzicht krijgt betreffende uw algehele conditie, lenigheid en kracht van de belangrijkste spiergroepen. Gedurende de training kunt u dan aan uw tekortkomingen werken.

Voor wie: iedereen die niet bij een reguliere sportvereniging terecht kan om medische redenen of de training om medische redenen wil vervolgen na een individuele behandelperiode.

Kosten en inschrijving

De kosten zijn 35 Euro per maand plus de éénmalige kosten van de intake van 25 euro.

Om aan de behoefte van sommige deelnemers te voldoen, is het tevens mogelijk om 2x per week te trainen. De kosten bedragen dan 40,00 Euro per maand. Dit is 1x met begeleiding en 1x zonder begeleiding. (Zonder begeleiding kan op verschillende momenten in de week. Vraag uw fysiotherapeut naar de mogelijkheden).
U kunt ook 2x per week trainen onder begeleiding. De kosten bedragen dan  47,50 Euro per maand.

Inschrijven kan middels het contactformulier, vergeet niet uw voorkeurstijden etc te vermelden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de balie van onze praktijk, waar u ook een folder af kunt halen over de medische fitness.

Deze collega's zijn gespecialiseerd!

Luuk Kellij

Fysiotherapeut

Tim Mestebeld

Fysiotherapeut

Ellen Postmus

Fysiotherapeut

Maya Hoolwerf - de Jong

Fysiotherapeut

Michael Timmer

Fysiotherapeut