Bekken&Bodem Bekkenfysiotherapie

Bekken&Bodem Bekkenfysiotherapie,
expertisecentrum bij problemen met plassen, ontlasten, vrijen en bij pijn in het bekkengebied

Onze gespecialiseerde bekkenfysiotherapie praktijk bestaat uit Hanna van Asma, Karen Beverdam, Margreet de Bondt en Nynke Braaksma. Met ons vieren hebben we meer dan 40 jaar ervaring als bekkenfysiotherapeut. We zijn up-to-date door middel van nascholingen, participatie in wetenschappelijk onderzoek en door mede-oprichting van Consortium Bekkencentra Nederland.

We maken gebruik van de MAPLe, echo, dry needling en PTNS. We verwijzen onderling door wanneer we vinden dat dat beter is voor u. Hetzelfde geldt voor doorverwijzing naar manueel therapeut, psychosomatisch werkend fysiotherapeut, diƫtist, osteopaat of arts-specialist. Indien nodig, en alleen met uw toestemming, overleggen we over u met uw (huis-)arts.

Kortom: wij streven naar het leveren van excellente bekkenfysiotherapeutische zorg voor u (m/v) en voor uw kind.

U kunt zonder verwijzing een afspraak maken en we hebben geen wachtlijst.

De vergoeding

Sinds begin 2005 is bekkenfysiotherapie een erkend specialisme binnen de fysiotherapie. De zorgverzekeraar vergoedt bekkenfysiotherapeutische behandelingen als bij fysiotherapie. U kunt ook voor kinder- bekkenfysiotherapie rechtstreeks een afspraak maken. Een verwijzing van een huisarts of specialist is niet noodzakelijk. Kinderbekkenfysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Bekken&Bodem Bekkenfysiotherapie

Op de 1e verdieping van fysiotherapie Holtenbroek vindt u Bekken&Bodem Bekkenfysiotherapie. Eigenaren Karen Beverdam, Hanna van Asma, Nynke Braaksma en Margreet de Bondt zijn al jaren actief als bekkenfysiotherapeut. Naast de locatie in Holtenbroek heeft Bekken&Bodem Bekkenfysiotherapie nog een locatie in de Aa-landen (Boomkensdiep 27) en Stadshagen (Werkerlaan 156).

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Ga naar www.bekken-bodem.nl