Welkom bij de website van Fysiotherapie Holtenbroek

Fysiotherapie Holtenbroek in Zwolle is een praktijk voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie bij voetklachten, fysiotherapie bij schouderklachten, psychosomatische fysiotherapie.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor fysiotherapie (KNGF), en de Nederlandse vereniging voor manuele therapie (NVMT).

Onze locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
 
Alle fysiotherapeuten van Fysiotherapie Holtenbroek zijn big-geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het KNGF. Ze worden continu bijgeschoold in zowel verplichte als vrijwillige na- en bijscholing om hoogstaande kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent voor u, dat u geen onnodige administratie krijgt, maar dat we rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren.

 

Het laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons ook via facebook & twitter

  • We willen alle deelnemers en begeleiders feliciteren met het behalen van de Diabetes Challenge! We hopen dat iedereen in beweging blijft!

    facebook 12 dagen geleden Lees meer
  • Ook met dit warme weer gaat het bijscholen gewoon door! Vandaag zijn onze collega's Julien en Soraya gestart met de opleiding orthopedische geneeskunde.

    facebook 13 dagen geleden Lees meer

Ontmoet ons team

Bekijk alle medewerkers

Menu