Live chat offline

Op dit moment zijn wij niet via de chat bereikbaar. Voor vragen kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zwangerfit en Moederfit

Naar overzicht

Zwangerfit en Moederfit

ZwangerFit

Tijdens de zwangerschap is het van belang een goede conditie te behouden. Je hebt immers de zorg voor twee! Zwangerfit is een combinatie van zwangerschapsbegeleiding en fitness. Naast een individueel fitnessprogramma en de nodige informatie over zwangerschap en bevalling is er aandacht voor bekkenbodem-, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Zo kun je fit, ontspannen en goed voorbereid aan je bevalling beginnen.


MoederFit

Zwangerschap en bevalling hebben veel impact op je lichaam. Goed herstellen kost tijd en gerichte aandacht. Moederfit kan hierbij helpen. Elke cursist krijgt een individueel fitnessprogramma met accent op herstel van bekkenbodem- en buikspieren. Zo vormt Moederfit een ideale brug tussen zwangerschap en het weer hervatten van je dagelijkse bezigheden en sport.

Zwangerfit in Holtenbroek

Bovengenoemde cursussen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond in de oefenruimte van Fysiotherapiepraktijk Holtenbroek onder professionele begeleiding van Jacqueline Weijenborg (fysiotherapeut en ZwangerFit docent) in samenwerking met Bekken&Bodem Bekkenfysiotherapie.


Cursusorganisatie en kosten

Zwangerfit bestaat uit 10 lessen op de dinsdag- of donderdagavond van 19.15 uur tot 20.30 uur. Het is een vaste groep van ongeveer tien aanstaande moeders. De cursus kost € 150,-. Moederfit bestaat uit 8 lessen op de dinsdag- of de donderdagavond van 20.30 uur tot 21.45 uur , met altijd de mogelijkheid om een les op de andere avond in te halen. De cursuskosten bedragen € 100,-. Helaas worden de cursussen niet altijd vergoed door je zorgverzekeraar.

Wil je meer informatie of wil je meedoen met een van onze cursussen ga dan naar www.zwangerfitmoederfit.nl. Hier vind je ook een aanmeldingsformulier.
Menu